Organisaatiouudistus vie Finland Eventsin toiminnan uudelle tasolle

Blogi  09.06.2021

Tampereen Messut -konsernin tapahtumayksikkö Finland Events keskittyy jatkossa yritys- ja yksityistilaisuuksien toteuttamiseen sekä palveluiden tuottamiseen messujen näytteilleasettajille.

Koronapandemia on koetellut tapahtuma-alaa rankasti viimeisen puolentoista vuoden aikana. Myös Tampereen Messut -konsernissa on oltu muutosten edessä, poikkeuksellisen ajanjakson tuomien haasteiden saattelemana. Yksi suurimmista muutoksista on organisaatiouudistus, joka tiivistää konsernin sisäistä yhteistyötä eri liiketoimintayksiköiden kesken.

Konsernin tapahtumayksikkö Finland Events toteuttaa eri kokoisia ja muotoisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Aiemmin yksikön vastuulla on ollut myös pienemmät messutapahtumat, jotka ovat siirtyneet nyt messuliiketoiminnalle eli Tampereen Messuille. Jatkossa Finland Events tulee keskittymään entistä enemmän yritys- ja yksityistilaisuuksien toteuttamiseen sekä palveluiden tuottamiseen messujen näytteilleasettajille. Tapahtumia tullaan järjestämään aiempaa useammin myös muualla kuin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Finland Eventsin pääsääntöisiin työntekijöihin kuuluvat Tampereen Messut -konsernin tapahtumaliiketoiminnan johtaja Marco Äijälä sekä tuottaja Minna Sinisalo, jotka vastaavat tapahtumaprojektien suunnittelusta, tuottamisesta ja toteutuksesta. Muut tukitoiminnot, kuten asiakaspalvelu ja markkinointi, hoidetaan keskitetysti konsernin sisältä. Marco Äijälä povaa kasvua tulevaisuudessa Finland Eventsille:
– Kyllähän tarkoitus tulevaisuudessa on myös kasvaa yksikkönäkin, kun päästään kunnolla tekemään. Tulevaisuus tällä sektorilla näyttää varovaisen hyvälle.

Tampereen Messut -konserniin kuuluvat Tampereen Messujen ja Finland Eventsin lisäksi myös ravintolaliiketoiminnan yksikkö Finnresta sekä rakennusliiketoiminnan yksikkö Expotec.

Yhteystiedot