Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Finland Events toteuttaa kaikenlaiset yritys- ja yksityistapahtumat, seminaarit, yritysjuhlat, messut, lanseeraukset, tyhypäivät, gaalat, keikat, konsertit ja pikkujoulut koko Suomen maalla. Paikallinen toimitilamme on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus.

ollako vai eikö olla (paikan päällä)

Uusi aika ja uudet kujeet

Poikkeusaika on tuonut mukanaan aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tapahtumien tuotantotapoihin. Virtuaali- ja hybriditapahtumat mahdollistavat tapahtumaosallistumisen mistä tahansa ja vielä esteettömästi. Tekniikka tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet tapahtumien sisällölle, ohjelmaa voidaan lähettää mistä tahansa lokaatiosta ja tapahtumaosallistuminen on helppoa sekä katsojalta että itse esiintyjältä. Tiukka aikataulu tai rajallinen budjetti ei ole koskaan ongelma, jokaiseen haasteeseen löytyy ratkaisu.

Virtuaalitapahtumat

Virtuaalitapahtumat toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti joko Finland Eventsin ja Bright Finlandin yhteistyöstudiossa tai asiakkaan omassa kohteessa. Virtuaalitapahtuman sisältö määritellään aina asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaisesti. Sisällön ideoitiin ja tuotantoon lukuisia eri toteutusvaihtoehtoja.

Hybriditapahtumat

Kaikki tapahtumat voidaan toteuttaa hybridimuotoisesti. Live-tapahtuman sisältö ja verkon osuus räätälöidään tapahtumakohtaisesti. Hybriditapahtumien kirjo ja sisältövaihtoehdot ovat rajattomat. Hybridit voidaan toteuttaa asiakkaiden omissa tiloissa tai missä tahansa muussa tapahtumavenuussa ympäri Suomen.


Minkälaisen tapahtuman sinä haluat?

Olemme toteuttaneet hybridi- ja virtuaalitapahtumia erilaisilla laajuuksilla ja sisällöillä. Matkan varrelle mahtuu myös yhdet Drive-in-Häät.

Hybridi on tullut jäädäkseen

Hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen, verkon kautta osallistuminen on helppoa. Tapahtumajärjestäjälle hybridi tarjoaa joustavuutta toteutukseen yllättävien tilanteiden varalle. Hybridin muuttaminen virtuaalitapahtumaksi käy käden käänteessä.

Referenssit


 

Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä!

  • Kerro hieman tarkemmin minkälaista tapahtuma suunnittelet. Onko kyseessä yritystilaisuus, live-stream, konsertti vai jotain aivan muuta?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, xls, doc, xlsx, docx, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 10 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.