Konepaja-pikkujoulut


Konepaja-messut X Pikkujoulut

 

Pikkujoulukausi on jo kovassa vauhdissa ja Konepaja-messut lähestyvät – siis kiirettä piisaa.

Miltä kuulostaisi messujen pikkujoulujatkot?

 

 

 

Mitkä ihmeen pikkujoulujatkot?

Finland Events järjestää yrityksellenne Konepaja-messujen yhteydessä toiveidenne mukaiset pikkujoulubileet messupäivän jälkeen, joko omalla osastollanne, messuravintolassa tai vaikka messujen ulkopuolella! Konepaja 2022 kohoaa aivan uusiin sfääreihin.

Järjestämällä pikkujoulut messujen yhteydessä hoidat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Messut ovat koulutuksellinen osuus, joiden jälkeen taloudellisesti kannattavat jatkot ilahduttavat työntekijöitä sekä asiakkaita. Turhalta stressiltä säästyy, kun porukka on jo valmiiksi koossa, ja ammattilaisten varmistavat onnistuneen tapahtuman! 

Ja mitä olisikaan messut ilman jatkoja?

 

Konepaja-messut 2022

 


Pikkujoulupaketit

Olemme suunnitelleet valmiita paketteja pikkujouluja varten. Jokainen paketeista on muunneltavissa, ja haluammekin auttaa tekemään niistä juuri teidän näköisenne bileet!

 

Paketti 1: Osastobileet

Mitä tapahtuu messuhallissa ovien sulkeuduttua?
Ota upeasta ständistänne kaikki irti ja nosta messutunnelma uudelle tasolle! Pienelläkin tuunauksella saadaan myyntipiste muutettua kemujen keskipisteeksi.

 

Paketti 2: Messuravintola menomestana

Kaipaatteko lisää tilaa juhlakansalle? Pikkujoulut voi myös järjestää jossakin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ravintolatiloista, ilman ylimääräisiä pitkiä siirtymiä. Hurvitteluherkut ja janojuomat toimittaa ammattitaitoinen Finnrestan väki.

 

Paketti 3: Mennään minne vaan

Jos teiltä löytyy omaa tanssitilaa tai haluatte kookkaammat kekkerit, jatkot voidaan tietenkin järjestää myös muualla! Huomioithan, että tilaisuuden toteutus sopeutetaan puitteiden kokoon ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin – tai toisinpäin.

 

 

 

Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä!

Yhteydenottolomake FE
  • Kerro hieman tarkemmin minkälaista tapahtuma suunnittelet. Onko kyseessä yritystilaisuus, live-stream, konsertti vai jotain aivan muuta?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf, xls, doc, xlsx, docx, ppt, pptx.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.