MM-kisastudio

MM 2022 -jääkiekon huumaa omassa kisastudiossasi

MM-jääkiekon tunnelmaan pääsee uppoutumaan myös muualla kuin areenalla. Nauti kisahuumasta yhdessä henkilöstösi, työkavereidesi tai asiakkaidesi kanssa omassa kisastudiossa kaikkine herkkuineen!

Tästä ei kisastudio parane

Näissä karkeloissa kaikki pääsevät tähdistökentälliseen

Kisastudiot kuuluvat lähtemättömästi arvokisojen kotikatsomoiden tunnelmiin: on hyvää seuraa, erinomaista ruokaa ja juomaa, sopivasti muuta viihdykettä – sekä tietysti ne itse ottelut. Mikä onkaan sen mukavampaa?

Nyt voit nostaa oman kisastudiosi aivan uudelle tasolle ja järjestää sellaiset kisatunnelman nostattajaiset, että niistä puhutaan hallin käytävillä vielä pitkään.

Jäähyboksista näitä matseja ei ainakaan voiteta, joten aletaanhan piirtää kuvioita taululle!


Kisastudion taktiikka – mitä se vaatii?

Author: Luksatka

Tilat

Kisastudio voidaan tehdä yrityksenne omiin tiloihin toiveidenne mukaan, sisältäen maistuvat ruoat ja juomat, esiintyjät, oheisaktiviteetit ja kaiken tekniikan.

Rajattuina pelipäivinä meillä on myös käytössä todellinen PREMIUM-luokan kisastudio: edustustila Tampereen kattojen yllä aivan kivenheiton päässä Nokia Arenasta! Tämä on tila on myös yhdistettävissä VIP-aition vuokraukseen.

Ruoka ja juoma

Kenenkään ei tarvitse painaa kolmea erää tyhjin vatsoin, vaan paikalle saadaan maistuvaa street foodia parhaimmillaan, show-baarimikot sekoittamaan asiaankuuluvat urheilujuomat – ja miksei sinistä ja valkoista Slush-jäähilejuomaa suoraan koneesta!

Ohjelma

Ei anneta energian laskea erätauoilla. Siitä pitävät huolen toiveidenne mukaiset esiintyjät ja osallistavat aktiviteetit, joissa voidaan vihdoin selvittää, kenellä on teidän joukkueenne kovin lämäri ja nopeimmat reaktiot.

Somenäkyvyys

Paikalla on kuvausseinä, jonka edessä fanit pääsevät ottamaan kuvia omiin somekanaviinsa. Tapahtumalle ideoidaan omat häshtägit, joiden avulla yrityksenne ja tapahtumanne näkyvyys saadaan maksimoitua.

Visuaalisuus

Täällä voi melkein kuvitella olevansa aivan kisojen keskiössä. Studiossa on valo- ja äänitekniikat viimeisen päälle sekä monipuoliset rekvisiitat – Suomi-teemalla tietenkin! Suurimmille faneille hoidetaan kasvomaalaukset ja kaikki saavat omat fanituotepaketit kotiinviemisiksi.


Ota yhteyttä, niin paketoidaan teille valmis setti!

Marco Äijälä
liiketoimintajohtaja

050 072 2458

Lähetä sähköpostia