Pikkujoulut


Pikkujoulut 2022 – party like never before

Tänä vuonna juhlitaan edellistenkin vuosien edestä!

 

Firman pikkujoulut

Työpaikan pikkujoulut ovat monessa yrityksessä vuoden tärkein tapahtuma, ja niitä odotetaan jo malttamattomina edellisten päätyttyä. Pikkujouluissa työstressi purkautuu ja
Toimisto-Tommista kuoriutuu karaokessa juhlien tangokuningas. Pikkujouluista syntyy legendoja, joista puhutaan vielä vuosien päästä. Firman pikkujoulut ovat tärkeitä tapahtumia yhteisöllisyyden, työilmapiirin ja yleisen jaksamisen kannalta.
Niihin kannattaa panostaa – joka vuosi.

Suunnittelu ja toteutus kuitenkin vie aikaa ja resursseja: Missä tilaisuus pidetään? Mitä ohjelmaa pikkujouluihin kannattaa järjestää? Mistä hommataan tarjoilut?
Ja kaikista tärkein kysymys: Kuka tämän kaiken ehtii hoitaa?

 

Pikkujoulut pienellä tai suurella kaavalla

Oli suunnitteilla sitten pienet pippalot omalla porukalla tai kookkaat kekkerit koko konsernin voimin, löydämme yhdessä varmasti juuri teille sopivan ratkaisun.
Suunnittelemme ja toteutamme työpaikan pikkujoulut, kuten myös muut tapahtumat, toiveidenne pohjalta. Olemme mukana joko suunnittelusta siivoukseen tai vain niissä vaiheissa, joissa meitä tarvitaan. Vaihtoehtoisesti meiltä voi tilata yksittäisiä palveluita, kuten visuaalisen ilmeen luomisen tai kaiken ohjelmasisällön. Finland Eventsin tehotiimin ammattilaisten otteilla pikkujoulujen järjestäminen sujuu vaivattomasti, ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Tehdään siis teille unohtumattomat, uniikit pikkujoulut 2022!

 

Tilat

Pikkujoulut voidaan järjestää joko meidän, teidän tai jonkun muun tiloissa – ihan missä päin Suomea tahansa. Meillä on käytössämme mm. monipuoliset Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat, mukaan lukien muuntautumiskykyinen TähtiAreena, sekä ylellinen VIP-aitio upealla Nokia Arenalla!

Tapahtumatilaa valitessa otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja ehdotukset, henkilömäärän, tapahtuman tarkoituksen, ohjelman, budjetin sekä tietysti tilan saatavuuden.

Tarvittaessa hoidamme paikan päälle myös tarjoilut kilpailuttamalla parhaat catering-toimijat.

 

Visuaalinen ilme

Somisteet ja kalusteet luovat tunnelmaa. Teemapikkujoulut toimivat aina, ja pienelläkin määrällä rekvisiittaa saa aikaan jo paljon. Meidän resursseillamme pystymme luomaan mitä tahansa, minne tahansa: Tivolitunnelmaa vanhaan kartanoon, Villin Lännen Vihtiin tai keskikesän mökkitunnelman tehdashalliin.

Ihmiset etsivät elämyksiä, ja haluamme tarjota asiakkaillemme hypyn toiseen ulottuvuuteen sekä irtioton arjesta. Meillä on suuri varasto täynnä kaikkea kiinalaisista koristeista jättileijoniin ja Oktoberfest-ornamentteihin. Ja mitä meillä ei ole, se hankitaan. Lisäksi teemme yhteistyötä monien luotettavien toimijoiden kanssa, joiden avulla olemme loihtineet lukuisia onnistuneita, ainutlaatuisia tapahtumia.

 

Ohjelma ja esiintyjät

Pikkujouluohjelma voi olla joko osallistavaa tai esittävää, joka aktivoi vieraita, viihdyttää taustalla tai toimii showstopperina. Meillä Finland Eventsillä on koko Suomen kattava verkosto parhaimpia esiintyjiä ja huippuartisteja. Löydämme laadukkaat esiintyjät ja pikkujouluohjelman myös pienen budjetin tilaisuuksiin. Kasaamme ohjelmasisällön siten, että se on yhtenäinen ja teemaan sopiva kokonaisuus.

 

Rakenteet ja tekninen toteutus

Meillä on apunamme Suomen suurimmat ja ammattitaitoisimmat yhteistyökumppanit sekä alihankkijat, jotka mahdollistavat villeimpienkin pikkujouluideoiden toteutuksen.
Oli sitten kyse pienestä tai isosta tapahtumasta, siihen löytyy sopiva tekijä ja oikeat laitteet.

Teemme pikkujouluista ikimuistoiset rakentamalla ohjelmasisällön ja teeman mukaan tarvittavan valo-, ääni- ja videotekniikan, striimauksen, lavarakenteet, teemabaarit, teltat… You name it – we got it!

 

Ei juhlia ilman juhlijoita

Prameat tilat, herkulliset ruokatarjoilut ja viimeisen päälle mietityt koristelut tietysti tuovat pikkujouluihin elämyksellisyyttä, mutta ihmiset tekevät tapahtumasta merkityksellisen. Pikkujoulut ovat työnantajan kiitos hyvästä työstä ja kuluneesta vuodesta.
Nostakaa siis korkkarit kattoon sekä skumppalasi ilmaan juhlan kunniaksi ja nauttikaa ansaituista pikkujouluista. Me paketoimme teille valmiin tilaisuuden!

 

 

 


 

Konepaja-messut X Pikkujoulut

Oletko tulossa Konepaja-messuille? Miltä kuulostaisi messujen pikkujoulubileet? Finland Events järjestää yrityksellenne Konepaja-messujen yhteydessä täysin räätälöidyt pikkujoulujatkot joko omalla osastollanne, messuravintolassa tai vaikka messujen ulkopuolella!

LUE LISÄÄ →


 

 

Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä!

  • Kerro hieman tarkemmin minkälaista tapahtuma suunnittelet. Onko kyseessä yritystilaisuus, live-stream, konsertti vai jotain aivan muuta?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf, xls, doc, xlsx, docx, ppt, pptx.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.