VIP-aitio Nokia Arenalla

Meillä on käytössämme aitio upealla Nokia Arenalla, jota voi hyödyntää monenlaisiin tilaisuuksiin. Elämyksellinen yritystapahtuma maailmanluokan artistien tai huippu-urheilijoiden siivittämänä jää taatusti mieleen!

 

yritystapahtuma vailla vertaa

Unohtumaton kokemus sinulle ja vieraillesi

VIP-aitio Nokia Arena

 

Haluatko tarjota työntekijöillesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi jotakin erityistä ja ainutlaatuista?

Tuo heidät nauttimaan tähtiartisteista tai huippujääkiekosta kirjaimellisesti aitiopaikoilta, Tampereen Nokia Arenan luksusluokan aitiossa. Vastaavaa tilaisuutta ei pääse usein kokemaan!

 

 


Ylelliset puitteet tapahtumien sydämessä

Nokia Arenan aitiot sijaitsevat pääkatsomon yläpuolella, kolmannessa kerroksessa. Aitiosta pääsee omalle parvelle ja suoraan keikka- tai kisatunnelman ytimeen. Aition varustukseen kuuluu led-näyttö, kylmäkaappi, keittiö-/tarjoilukalusteet sekä ruokaryhmä, jonka ääressä voi halutessaan lyödä omat strategiset kuviot kuntoon. Tila sopii täydellisesti 4-15 hengelle.

Ainutlaatuisen aitioelämyksen viimeistelee tietysti erinomaiset juoma- ja ruokatarjoilut, jotka tilataan erikseen Arenan ravintolatoimelta.

 

Nokia Arenan aition keittiö

 

Nokia Arenan aitio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä!

  • Kerro hieman tarkemmin minkälaista tapahtuma suunnittelet. Onko kyseessä yritystilaisuus, live-stream, konsertti vai jotain aivan muuta?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf, xls, doc, xlsx, docx, ppt, pptx.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.