konserttisali ja tapahtumatila tähtiareena

tähtiareena luo toimivat puitteet tapahtumille ja asiakastilaisuuksille!

TähtiAreena on konserttisali ja tapahtumatila, joka tarjoaa nykyaikaiset puitteet erityisesti suurille yleisötapahtumille, kuten:

  • Konserteille
  • Yritystilaisuuksille
  • Messuille
  • Näyttelyille.

Syksyllä 2013 valmistunut moderni tapahtumahalli on osa Tampereen Messu- ja urheilukeskusta. Se toimii erinomaisesti yksittäisen tapahtuman järjestämispaikkana, sillä halliin on omat sisäänkäynnit ja valmiiksi rakennettu kiinteä ravintola hallin toisessa kerroksessa.

TähtiAreena on omimmillaan juuri mittavien yleisötapahtumien tapahtumapaikkana. Suuretkin ihmisjoukot mahtuvat tilaan helposti, ja ihmisvirtojen kulku paikasta toiseen on vaivatonta.

TähtiAreenalla on toteutettu monipuolisesti erilaisia tapahtumia: TV-tuotantoja, pikkujouluja, myyntitapahtumia, asiakastilaisuuksia…  Tapahtuman järjestäminen TähtiAreenalla on helppoa: tapahtumatuotannon ammattilaistiimimme huolehtii kalustuksesta, esiintymistekniikasta ja tarvittaessa myös koko tapahtuman ilmeestä, kutsuista ja tarjoiluista. Oli mielessäsi siis millainen yleisötapahtuma tahansa, on monipuolinen ja muuntautuva TähtiAreena-konserttisali oikea valinta!

Tutustu TähtiAreenan virtuaaliesittelyyn »

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tapahtumakalenteri 2019 »

Katso kuvia Finland Eventsin tapahtumista

Tapahtumissamme otetaan kuvia ja niitä käytetään markkinointiviestinnässä.

Ylimmäinen kuva: Safety 2016 Conference Dinner, kuvasi Otto Vainio
Keskimmäinen kuva: TähtiAreena live 2016, kuvasi Tomi Palsa
Alimmainen kuva: Mega outlet, kevät 2018

Tulevat TAPAHTUMAT

Glass Performance Days

GPD on kansainvälinen lasialan ammattimessu- ja seminaaritapahtuma. Tapahtumaa on järjestetty jo 27 vuoden ajan, ja vuonna 2019 sen toteuttavat yhteistyössä Finland Events ja Glaston Finland.

Aukioloajat
26.‒28.6.2019

Lisätiedot tapahtumasta https://gpd.fi/

kespro

Vuosittaiset Kespron-messut. Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.

Aukioloajat
5.9.2019

alihankinta

Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin. Onko sinulla varaa jättää nämä kolme päivää hyödyntämättä?

Aukioloajat
24.–26.9.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.alihankinta.fi

tampere supercross & OFFROAD EXPO 2019

Suomen suurin ja ainoa Supercross sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo seisemännen kerran Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Offroad Expo messutapahtuma kerää yhteen alan harrastajat ympäri Suomen ja näytteilleasettajia saapuu paikalle myös ulkomailta. Näe ja koe kaikki kauden huippu-uutuudet samassa näyttelyssä.

Aukioloajat
8.–10.11.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.supercrosstampere.fi

apuväline 2019

Tervetuloa Apuväline 2019 yhteisöön – yksilöinä, yhdenvertaisina.
Apuväline-tapahtuma on enemmän kuin nimensä. Apuväline on parhaimmillaan mahdollistaja. Onpa kyse sitten kodin askareista, liikkumisesta, kommunikoinnista tai matkustamisesta. Jokaisella meistä avun ja apuvälineiden tarve on omanlainen.

Aukioloajat
7.–9.11.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.apuvaline.info

suomen kädentaidot -messut

Vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma.
Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa.

Aukioloajat
15.–17.11.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.kadentaidot.fi

iskelmä pikkujoulu 2019

Iskelmä Pikkujoulu 2019 tuo tähdet marraskuussa Tampereelle ‒ varaa ajoissa lippusi talven parhaisiin pikkujouluihin, sillä viime vuonna tapahtuma myytiin loppuun!
Iskelmä Pikkujoulu 2019 tuo 22.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalle kattauksen eturivin artisteja, pikkujoulutunnelma on siis taattu!

Aukioloajat
22.11.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.facebook.com/events/

VIRE – Tampereen TERVEYSMESSUT

Vire on elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antaa sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Aukioloajat
18.–19.1.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.viretampere.fi

Lantrek 2020

LanTrek on yksi Suomen vanhimmista verkkopelitapahtumista, jonka kävijämäärä on kasvanut kahdessakymmenessä vuodessa muutamasta innokkaasta jopa tuhansiin kävijöihin.

Aukioloajat
18.–19.1.2020

Lisätiedot tapahtumasta https://lantrek.org

Asta rakentaja

Tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdettä koko perheelle. Tulisijoja, energiaratkaisuja, talo­paketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpy­huoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja paljon muuta.

Aukioloajat
31.1.-2.2.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.asta.fi

tampereen häämessut

Tampereen Häämessuilla yleisölle on tarjolla kattava valikoima hääjuhlaan ja hääteemaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat, matkajärjestäjät sekä häämusiikkitarjonta. Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin sekä morsiusparille että muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille.

Aukioloajat
8.–9.2.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.tampereenhaamessut.com

elämysfestarit

Elämysfestareilla on esillä laaja valikoima erilaisia elämyksiä ihmisten kokeiltavaksi. Mukana on mm. Grr8t Sportsin kuplapallot, Archery Tag -jousipyssypeli ja Ilmalentopallokenttä.
Virallisena lipunmyyjänä toimii Lippu.fi

Aukioloajat
15.2.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.facebook.com/pg/elamysfestarit

KONEPAJA-messut

Metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnatun tapahtuman tuoteryhmiä ovat työstökoneet, levykoneet, hitsaus ja liittäminen, työkalut, automaatio ja robotiikka, kunnossapito sekä teollisuuden palvelut.

Aukioloajat
17.-19.3.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.konepajamessut.fi/

Nordic Welding Expo

Nordic Welding Expo tarjoaa läpileikkauksen hitsausalan uusista tuotteista ja innovaatioista. Luvassa on tapahtuma, jossa pääsee näkemään kuinka kone, laite tai työkalu toimii käytännössä. 

 

 

Aukioloajat
17.-19.3.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.nordicweldingexpo.fi

Hevoset-messut

#Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan tapahtuma. Ohjelma koostuu klinikoista, näytöksistä, rotuesittelyistä, tietoiskuista sekä tietysti kovatasoisista kilpailuista. 

Aukioloajat
4.–5.4.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.hevosmessut.fi

Kotimaan Matkailumessut

Kuumaa kesän odotusta, näppejä syyhyttäviä löytöjä, herkullisia viinejä sekä saunanlämpöistä ja grillintuoksuista tunnelmaa ovat luomassa Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest.

Aukioloajat

17.–19.4.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.supermessut.fi

Työhyvinvointi-messut

Työelämä muuttuu jatkuvasti ja työ on murroksessa. Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessuilla keskitytään työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen niin yksilön kuin yrityksen kilpailukyvyn, maineen ja kannattavuuden näkökulmista. Tapahtuman teemoja ovat johtaminen, muutos, työuupumus sekä työyhteisöjen vuorovaikutus.
Työhyvinvointi on moniammatillista yhteistyötä ja parhaasta lopputuloksesta vastaamme yhdessä. Tule mukaan!

Aukioloajat

8.–10.9.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.tyohyvinvointimessut.fi/

Alihankinta 2020

Alihankintamessut järjestetään jälleen Tampereen Messukeskuksella. Messuilla esitellään kaikenlaisia innovaatioita; mm. tuotteita, palveluita, tuotantotapoja ja -prosesseja, materiaaleja sekä komponentteja. Tervetuloa paikan päälle inspiroitumaan!

Aukioloajat

22.–24.9.2020

Lisätiedot tapahtumasta www.alihankinta.fi/

mENNEET TAPAHTUMAT

Manufacturing Performance Days 2019

Manufacturing Performance Days 2019 on valmistavan teollisuuden kesän huipputapahtuma. MPD 2019 kokoaa yhteen kansainvälisesti alan yritykset, tutkijat ja teknologioiden- ja palveluntarjoajat.

Aukioloajat
4.‒6.6.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.mpdays.com

Hau hau dogshow 2019

4.5. Tampere Nord kaikkien rotujen koiranäyttely
5.5. Tampereen kansainvälinen koiranäyttely

Aukioloajat
4.‒5.5.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.showlink.fi/hauhaudogshow2019/

HOT ROD & ROCK SHOW

Vuosittainen Hot Rod & Rock Show on taas täällä.

Aukioloajat
27.–28.4.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.hotrod-rockshow.com

Kotimaan Matkailumessut

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Samalla lipulla: Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest.

Aukioloajat
12.–14.4.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.supermessut.fi

Hevoset-messut

#Hevoset-messut on Suomen suurin hevosalan tapahtuma.

Aukioloajat
6.–7.4.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.hevosmessut.fi

Finnclean PRO

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut Tampereella.

Aukioloajat
27.–28.3.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.finnclean.fi

UUSI TEOLLISUUS -MESSUT

Teollisuuden kunnossapidon, työturvallisuuden ja palveluiden ammattimessut.

Aukioloajat
20.–21.3.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.uusiteollisuus.fi

lantrek 2019

Länsi-Suomen suurin Lan-tapahtuma.

Aukioloajat
28.2.–3.3.2019

Lisätiedot tapahtumasta www.lantrek.org

tampereen häämessut

Tampereen Häämessut järjestetään ensi vuonna jo 25. kerran. Juhlavuottaan viettävä tapahtuma toteutetaan 9.–10.2.2019 uudessa paikassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Samalla vastuu messujen järjestämisestä siirtyy Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimistolle Finland Eventsille.

Aukioloajat
9.–10.2.2019 klo 10–17

Lisätiedot tapahtumasta www.tampereenhaamessut.com

verkosto

Verkosto 2019 -messujen kokoava teema on yhteisrakentaminen. Tapahtumassa puhuttaa erityisesti Smart City, työturvallisuus, kyberturvallisuus ja rekrytointi.
Verkkoliiketoiminnan valoisa tulevaisuus ja pitkälle ulottuvat suunnitelmat lisäävät alan ammattimessutapahtuman tärkeyttä. Nopeasti kehittyvällä sähkö- ja tietoverkkoalalla tehdään tulevina vuosina paljon investointeja ja luvassa on monia uudistuksia.

Aukioloajat
23.–24.1.2019 klo 9–16

Lisätiedot tapahtumasta www.verkostomessut.fi

Asta rakentaja

Tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Tuoteuutuuksia, hintavertailuja, asiantuntijoita, neuvontaa, työnäytöksiä, tiukkaa asiaa ja tietysti viihdettä koko perheelle. Tulisijoja, energiaratkaisuja, talo­paketteja, ikkunoita ja ovia, talotekniikkaa, remonttipalveluita, kylpy­huoneita, keittiöitä, rakennustarvikkeita ja paljon muuta.

Aukioloajat
1.–3.2.2019 klo 10–17

Lisätiedot tapahtumasta www.asta.fi

VIRE – Tampereen TERVEYSMESSUT

Vire on elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antaa sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Aukioloajat
12.–13.1.2019 klo 10–17

Lisätiedot tapahtumasta www.viretampere.fi

iskelmä Pikkujoulu 2018 -festivaalit

Iskelmä Pikkujoulu 2018 -festarit tuo tähdet marraskuussa Tampereelle – nyt juhlitaan kaikkien aikojen pikkujoulut!
Pikkujoulukansaa viihdyttävät perjantaina 23.11. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Juha Tapio ja Kaija Koo.
Lauantaina 24.11. lavalle nousevat Laura Voutilainen Official, Jonne Aaron, Anna Puu Official, Neljänsuora ja Lauri Tähkä.

Aukioloajat
23.–24.11.2018

Lisätiedot tapahtumasta www.iskelmafestivaali.fi/pikkujoulut

suomen kädentaidot -messut

Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa.

Aukioloajat
Perjantaina 16.11. klo 10–18
Lauantaina 17.11. klo 9–18
Sunnuntaina 18.11. klo 10–17

Lisätiedot tapahtumasta www.kadentaidot.fi

energia 2018

Tervetuloa energia-alan päätapahtumaan. Energia 2018 tapahtumassa esillä ovat alan uusimmat teknologiat, laitteet ja ratkaisut, kovimmat asiantuntijat ja tekijät sekä runsas määrä laadukasta asiantuntijaohjelmaa.
Tapahtuma kokoaa yhteen koko energia-alan toimijat. Energia 2018 on alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten ja kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna.
Energia 2018 tapahtuma jakaa energian käyttäjille uusinta ja varminta tietoa energiantuotannosta, -siirrosta, -jakelusta ja -varastoinnista sekä uusista energiaratkaisuista. Tapahtumassa järjestetään myös laadukkaat energiapäivä sekä energiakongressi.

Aukioloajat
23.10. klo 9–17
24.10. klo 9–17
25.10. klo 9–16

Lisätiedot tapahtumasta www.energiamessut.fi/

Fastfood & Café & Ravintola 2018

Fastfood & Café & Ravintola on ravintola-alan Suomen suosituin ammattitapahtuma!
Tapahtuma kerää ammattilaiset kahden päivän ajaksi Messukeskukseen, Tampereelle ja tarjoaa ravintola-, kahvila-, ja pikaruoka-alalle ohittamattoman kattauksen seminaareja, ratkaisuja, kollegoita ja ammattilaisia. Vieraanamme saat ideoita ja inspiraatiota, verkostoitumismahdollisuuksia, hyödyllistä tietoa, sekä tilaisuuden kuulla ensimmäisten joukossa uusista innovaatioista ja uutisista.

Aukioloajat
10.10. klo 9–17
11.10. klo 9–16

Lisätiedot tapahtumasta www.easyfairs.com/fi/fastfood-cafe-ravintola-tampere-2018/fastfood-cafe-ravintola-tampere-2018/