Asiakastilaisuudet Tampereella ja koko Suomessa

Asiakastilaisuus on mainio mahdollisuus ylläpitää suhteita vanhoihin asiakkaisiin ja tutustua paremmin uusiin asiakkuuksiin. Tarjoat samalla myös asiakkaillesi kiinnostavan tilaisuuden verkostoitua keskenään.

On tärkeää, että asiakastilaisuuden kaikki elementit tukevat toisiaan ja noudattelevat brändiäsi. Tilan sisustus, tarjoilut ja ohjelma tulee siis suunnitella heijastamaan brändisi arvoja ja toimintatapoja. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää, millaisissa puitteissa asiakastilaisuuden järjestät.

Finland Eventsin tarjonta asiakastilaisuuksien järjestäjille ovat maamme parhaimmistoa. Verkostojemme avulla voimme tarjota tilaisuuteen monen tyylisiä ohjelmanumeroita ja tarjoilukokonaisuuksia. Järjestämme asiakastilaisuuteen myös ne osaset, joita et ehkä itse tulisi ajatelleeksi, esimerkiksi tarjoilijat ja eteispalvelun. Tampereella sijaitsevat, monipuolisesti muunneltavat tapahtumatilamme sopivat millaisiin tilaisuuksiin tahansa. Järjestämme kuitenkin asiakastilaisuuksia myös muilla paikkakunnilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ylempi kuva: Tampereen Messut Oy:n 50-vuotisjuhlat, kuvasi Turkka Nikula.
Alempi kuva: Safety 2916 Conference Dinner, kuvasi Otto Vainio

Tampereen Messut - Tampere Trade Fairs
Tapahtumatoimisto Finland Events
Tapahtumatoimisto Finland Events