Tulevat tapahtumat

Valtaosa tapahtumatuotannostamme on räätälöityjä yritystapahtumia, asiakastilaisuuksia, henkilöstöjuhlia, gaaloja ja illallisia. Lisäksi toteutamme suurelle yleisölle kohdennettuja kuluttajatapahtumia, konsertteja, seminaareja, messuja ja myyntitilaisuuksia.
Tapahtumissamme otetaan kuvia ja niitä käytetään markkinointiviestinnässä.

Tulossa olevia yleisötapahtumia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa − osta lippusi ja tule mukaan nauttimaan tunnelmasta:

AlihankintaHEAT

HALLITUSPAIKKA 2022

Hallituspaikka 2022 tarjoaa huippulaadukkaita keynote -luentoja sekä käytännönläheisiä asiantuntijapuheenvuoroja. Ohjelmassa on myös ohjattua verkottumista sekä hetkiä vapaille ja rennoille kohtaamisille. Tapahtuma järjestetään 9.2.2022.
Lisätietoa tapahtumasta.

TESC

Tampereen Messu- ja urheilukeskus

Katso kaikki Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tapahtumat TÄSTÄ>>

Menneet tapahtumat

AlihankintaHEAT

Drive-in-konsertti 2020

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialue muuttuu suureksi konserttialueeksi, kun Steve ‘n’ Seagulls, Petri Nygård ja Vesterinen Yhtyeineen nousevat lauteille Drive-in-konserteissa juhannuksen jälkeisellä viikolla. Drive-in-konsertit toteutetaan 25.–27.6.2020. Konsertteihin saavutaan autoilla, mutta musiikkia voi nousta fiilistelemään myös auton ulkopuolelle. Lisätietoja tapahtumasta.

AlihankintaHEAT

LANTREK 2020

LanTrek on yksi Suomen vanhimmista verkkopelitapahtumista, jonka kävijämäärä on kasvanut kahdessakymmenessä vuodessa muutamasta innokkaasta jopa tuhansiin kävijöihin. Tapahtuma järjestetään 27.2.‒1.3.2020.

AlihankintaHEAT

Talvitiepäivät

Talvitiepäivät kokoaa yhteen teiden kunnossapidon ja liikenteen asiantuntijoita. Tapahtumalla on merkittävä rooli talveen liittyvien liikkumisen ja kunnossapidon haasteiden, parhaiden käytäntöjen ja kokemusten jakamisessa. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 12.‒13.2.2020

AlihankintaHEAT

Yksityistilaisuus

24.1.2020

AlihankintaHEAT

YOGA PLAY ‒ JOOGAFESTIVAALI

Yoga Play on joogan ja mindfulnessin erikoistapahtuma, joka keskittyy kehon hallintaan, hyvinvointiin ja tasapainoon. Tapahtuma järjestetään 18.‒19.2020.
Osta liput tapahtumaan tästä!

AlihankintaHEAT

Iskelmä Pikkujoulu 2019

Iskelmä Pikkujoulu 2019 tuo tähdet marraskuussa Tampereelle ‒ varaa ajoissa lippusi talven parhaisiin pikkujouluihin!

AlihankintaHEAT

Yksityistilaisuus

29.11.2019

AlihankintaHEAT

Tampere Supercross & Offroad Expo 2019

Suomen suurin ja ainoa Supercross sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo seisemännen kerran Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.‒9.11.2019.

AlihankintaHEAT

Drive-in-kauhuleffat 2020

Drive-in-kauhuleffat tuo 30.–31.10. halliin kaksi kauhuelokuvaa, joita
pääsee katsomaan autoissa istuen. Halloween-viikonlopun elokuvina nähdään Brahms: The Boy II ja
Peninsula  Lisätietoa tapahtumasta.

AlihankintaHEAT

TAMPEREEN HÄÄMESSUT

Tampereen Häämessut viettävät 25-vuotisjuhlavuotta 8.‒9.2.2020. Tapahtuman ohjelma tarjoaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin. Tarjolla kattava valikoima hääjuhlaan ja hääteemaan liittyviä tuotteita ja palveluita.

AlihankintaHEAT

Yksityistilaisuus

18.1.2020

AlihankintaHEAT

MEGA TREENIT

Tehostartti uuteen vuoteen! Tapahtumassa on huippukattaus ohjattuja tunteja sekä seminaareja terveelliseen ravintoon ja hyvinvoivaan arkeen. 18.1.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

AlihankintaHEAT

VIRE - TAMPEREEN TERVEYSMESSUT

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus joka järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 18. ‒19.1.2020. Luvassa on seminaareja, workshopia ja ohjattuja tunteja.

AlihankintaHEAT

Glass Performance Days 2019

AlihankintaHEAT

Lemmikki Tampere 2019

Koko perheen ja kaikkien eläinten ystävien iloinen tapahtuma 7.‒8.9.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lisätietoa tapahtumasta.

Tampereen Messut - Tampere Trade Fairs
Tapahtumatoimisto Finland Events
Tapahtumatoimisto Finland Events