Tulevat tapahtumat

Valtaosa tapahtumatuotannostamme on räätälöityjä yritystapahtumia, asiakastilaisuuksia, henkilöstöjuhlia, gaaloja ja illallisia. Lisäksi toteutamme suurelle yleisölle kohdennettuja kuluttajatapahtumia, konsertteja, seminaareja, messuja ja myyntitilaisuuksia.
Tapahtumissamme otetaan kuvia ja niitä käytetään markkinointiviestinnässä.

Tulossa olevia yleisötapahtumia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa − osta lippusi ja tule mukaan nauttimaan tunnelmasta:

AlihankintaHEAT

Manufacturing Performance Days 2019

Manufacturing Performance päivät 4.‒6.6.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Kespron messut 2019

Vuosittaiset Kespron messut 5.9.2019 TähtiAreenalla.
AlihankintaHEAT

Tampere Supercross & Offroad Expo 2019

Suomen suurin ja ainoa Supercross sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo seisemännen kerran Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.‒9.11.2019. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

GPD Finland 2019

GPD Finland päivät 26.‒28.6.2019 TähtiAreenalla. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Lemmikki Tampere 2019

Koko perheen ja kaikkien eläinten ystävien iloinen tapahtuma 7.‒8.9.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Apuväline 2019

Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Yksityistilaisuus

24.1.2020
AlihankintaHEAT

Perussuomalaisten puoluekokous

Perussuomalaisten puoluekokous 29.‒30.6.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

AlihankintaHEAT

AlihankintaHEAT

AlihankintaHEAT on teollisuus- ja startup-yrityksille suunnattu verkostoitumistapahtuma 25.–27.9.2019. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Yksityistilaisuus

29.11.2019
TESC

Tampereen Messu- ja urheilukeskus

Katso kaikki Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tapahtumat TÄSTÄ>>

Menneet tapahtumat

AlihankintaHEAT

Real Estate Expo 2019

Pohjoismaiden merkittävin kiinteistöalan ammattitapahtuma 15.16.5.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Tampereen Häämessut

Tampereen Häämessuilla yleisölle on tarjolla kattava valikoima hääjuhlaan ja hääteemaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Tapahtuma järjestetään 9.10.2.2019 TähtiAreenalla. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Yksityistilaisuus

Yksityistilaisuus 14.12.2019.
AlihankintaHEAT

Iskelmä Pikkujoulu 2018 -festarit

Iskelmä Pikkujoulu 2018 -festarit tuo tähdet marraskuussa Tampereelle – nyt juhlitaan kaikkien aikojen pikkujoulut! Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

TAMPERE SUPERCROSS & OFFROAD EXPO 2018

Suomen suurin ja ainoa Supercross sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo seitsemännen kerran Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.10.11.2018. Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen tulisissa finaaleissa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia.  Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Energia 2018

Kaikki energiasta 23.-25.10.2018 Tampereella. Tervetuloa energia-alan päätapahtumaan. Energia 2018 tapahtumassa esillä ovat alan uusimmat teknologiat, laitteet ja ratkaisut, kovimmat asiantuntijat ja tekijät sekä runsas määrä laadukasta asiantuntijaohjelmaa. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Successful Mind

Successful Mind -seminaarin järjestää Suomen Mentoritiimi Oy 10.10.2018. Successful Mind -seminaari tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen ja intensiivisen valmennustapahtuman, joka tähtää henkilökohtaiseen kokemukseen ja kasvuun. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Alihankinta

Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin. Onko sinulla varaa jättää nämä kolme päivää hyödyntämättä? Lisätietoa tapahtumasta.
TESC

Työterveyspäivät

Työterveyspäivät on vakiinnuttanut asemansa Suomen tärkeimpänä työterveyden ammattilaistapahtumana. Kuulet alan uusimpia tutkimustuloksia ja saat tietoa toimivista käytännöistä. Työterveyspäivien jälkeen mielesi on innostunut ja työkalupakkisi täynnä uusia välineitä ja ajatuksia. Lisätietoa tapahtumasta.
TESC

Logistiikka-messut

Suomen merkittävin alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa ja materiaalinkäsittelyä, logistiikka- ja varastointipalveluja. Messuilta saat apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Lantrek 2019

Lantrek 2019 Länsi-Suomen suurin Lan-tapahtuma TähtiAreenalla. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Vire – Tampereen terveysmessut

Vire on elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Pirkanmaan Yrittäjät 80 vuotta

Pirkanmaan Yrittäjien 80 -vuotisjuhla 1,12.2019. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

World Winner Show 2018

Tervetuloa maailmannäyttelyyn 27.-28.10. 2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen! Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Fastfood & Café & Ravintola 2018

Vuoden odotetuin Fastfood & Café & Ravintola on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa alan suosituimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Tapahtuma nähdään nyt ensi kertaa 10. ja 11. lokakuuta 2018 Tampereen Messukeskuksessa. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

AlihankintaHEAt

Verkostoitumistapahtuma teollisuus- ja startup-yrityksille. #AlihankintaHEAT
Teollisuus- ja startup-yritysten verkostoitumistapahtuma pitää sisällään innostavaa ohjelmaa, startup-yrityksiä, kasvuyrityksistä kiinnostuneita kumppaneita sekä valmistavan teollisuuden positiivisesta suunnanmuutoksesta innostuneita kävijöitä. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

EuroSafety

EuroSafety-messut on yrityksen työsuojelupäällikölle ja työturvallisuudesta vastaavalle täydellinen tilaisuus nähdä erilaiset henkilönsuojaimet, kuten kypärät, hengityksen- ja kuulonsuojaimet, turvajalkineet, liukuesteet, putoamissuojaimet ja kelluntavarusteet. Lisätietoa tapahtumasta.
TESC

Työhyvinvointi-messut

Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessut keskittyvät työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen yrityksen kilpailukyvyn, maineen ja kannattavuuden sekä yksilön näkökulmista. Tapahtuman teemoja ovat työyhteisöjen ilmapiiri ja vuorovaikutus, työstressi, päihdeongelmat sekä työn kuormittavuus. Lisätietoa tapahtumasta.
AlihankintaHEAT

Lemmikki Tampere 18

Lemmikki Tampere 18 on eläinten ystävien ja lemmikkien iloinen messutapahtuma 1.– 2.9.2018, jossa on mahdollisuus tutustua lukuisiin näyttelyihin, kilpailuihin, näytöksiin ja rotuesittelyihin sekä tietysti suloisiin lemmikkieläimiin. Riemukas viikonloppu tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Lisätietoa tapahtumasta.
Tampereen Messut - Tampere Trade Fairs
Tapahtumatoimisto Finland Events
Tapahtumatoimisto Finland Events