Yritysjuhlat Tampere ja koko Suomi

 

Yritysjuhlat ovat hyvä ja hauska tapa juhlistaa esimerkiksi yhteisten  tavoitteiden saavuttamista tai yrityksen merkkipäiviä.

Jos työnteko on pelkkää arkea arjen perään, alkaa motivaatio kärsiä. Hyvästä työstä kannattaa palkita ja tarjota samalla työntekijöille tilaisuus pitää hauskaa yhdessä – se, jos mikä, hitsaa henkilöstöä yhteen.

Vaan mistä löytää aika ja energia näyttävän yritysjuhlan järjestämiseen? Mitä suuremmasta yritysjuhlasta on kyse, sitä enemmän järjestämisessä on haasteita. Suuren yrityksen henkilöstö ei mahdu mihin tilaan tahansa. Tarjoilut on suunniteltava ja mitoitettava oikein, ja myös erikoisruokavaliot on otettava huomioon. Entä juhlan ohjelma ja tilan koristelu? Ideointi vaatii mielikuvitusta – ja mielellään myös kokemusta yritysjuhlien järjestämisesta.

Me Finland Eventsillä osaamme auttaa! Olemme suunnitelleet ja järjestäneet juhlia lukemattomille erikokoisille yrityksille. Pitkän ja laajan kokemuksemme ansiosta ostaamme ottaa huomioon myös sellaiset juhlien järjestämiseen liittyvät yksityiskohdat, joita yrityksen edustajat eivät tule usein ajatelleeksi.

Kun valitsette meidät kumppaniksi juhlien järjestämiseen, saatte meiltä valmiina kaiken, mikä tarvitaan: syötävät ja juotavat, tilan koristelun haluamanne teeman mukaan, toiveenne mukaisen ohjelman ja tapahtumatilan. Huolehdimme ruuan esillepanosta ja tarjoilusta. Isommissa yritystapahtumissa hoidamme myös eteispalveluun liittyvät järjestelyt.

Järjestämme yritysjuhlia kaikkialla Suomessa. Omat tapahtumatilamme sijaitsevat Tampereen Messukeskuksen yhteydessä, mutta laajan kumppaniverkostomme ansiosta voimme järjestää tapahtumatiloja ympäri Suomea. Ota yhteyttä!
Tampereen Messut - Tampere Trade Fairs
Tapahtumatoimisto Finland Events
Tapahtumatoimisto Finland Events