Yritystapahtumat

Järjestämme kaikenlaiset yritystapahtumat, kuten seminaarit, yritysjuhlat, messut, tyhypäivät ja pikkujoulut – alueena Tampere & koko Suomi

Yritystapahtumat auttavat liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa, henkilökunnan palkitsemisessa ja asiakasuskollisuuden luomisessa. Oli tavoitteenasi sitten uusien asiakkaiden hankinta, asiakassuhteiden jatkuvuuden varmistaminen tai vaikkapa uuden tuotteen lanseeraus tai kvartaalin kick-off, oikein suunniteltu yritystapahtuman vakuuttaa yleisön.

Tänä päivänä jokaista meistä vaivaa kiire. Yritystapahtuman järjestäjällä on yhä suuremmat paineet saada vieraat innostumaan tapahtumastaan – siistit puitteet ja mutkaton kahvitarjoilu eivät aina riitä herättämään kiinnostusta. Yritystapahtuman järjestäminen onkin vaativaa: Mistä etsiä ideoita ruokailun, ohjelman ja puitteiden suunnitteluun? Entä millä ajalla ehdit hoitaa käytännön järjestelyt?

 Jätä yritystapahtuman järjestäminen meille – me autamme monen vuoden kokemuksella.

Finland Eventsin tiimillä on vahvat verkostot ja pitkä kokemus erilaisten yritystapahtumien järjestämisestä. Osaamme huomioida kaiken, mitä näyttävään tapahtumaan vaaditaan: tarjoilut, sisustuksen, ohjelman ja pienetkin käytännön asiat, kuten tilan siistimisen ja eteispalvelun. Järjestämme yritystapahtumia Tampereella omissa tiloissamme ja ympäri Suomea kattavan verkostomme tapahtumatiloissa.

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä yritystapahtuma, jolla saavutat tavoitteesi!

Ylempi kuva: Vincitin yritystapahtuma
Alempi kuva: Pihlajalinna 15 vuotta -juhlat (kuva: Olli-Pekka Latvala)

Tampereen Messut - Tampere Trade Fairs
Tapahtumatoimisto Finland Events
Tapahtumatoimisto Finland Events