Tapahtuma omissa tiloissanne

Laaja palvelutarjontamme ja yhteistyöverkostomme takaavat sen, että voimme toteuttaa kaikki asiakkaan toiveet alusta loppuun saakka.
Olipa kyse asiakas-, henkilöstö- tai cocktailtilaisuudesta, onnistuu se näyttävästi ja kustannustehokkaasti lähes missä tahansa tilassa. Tarjolla on kaikki palvelut, mitä tilaisuuden toteuttaminen vaatii: rakenteet, kalusteet, tekniikka, catering, tapahtumatuotanto, esitykset ja ohjelmat sekä visuaalinen ilme ja graafiset palvelut.

Messurakentajamme Expotec toteuttaa minimessut tai yritysilmeen mukaisen showroomin yrityksen tiloissa. Näin esiteltävät tuotteet ja palvelut saadaan koottua yhteen paikkaan esille, mikä takaa tehokkaan esittelyn ja häiriöttömän kohtaamisen oman asiakkaanne kanssa.

Suunnittelun ohella Expotec tarjoaa rakenteet, pystytyksen ja purun, matotukset, valaistuksen, näytöt, roll-upit, suurkuvatulosteet ja kalustevuokraukset, sekä painattaa myös mahdolliset yritysilmeenne mukaiset kutsukortit – saatte siis täydellisen kokonaisuuden asiakastilaisuuttanne varten.

 

 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Marco Äijälä
Vastaava tuottaja
050 072 2458
marco.aijala(a)finlandevents.fi

Finland Events ja Expotec ovat osa Tampereen Messut -konsernia