Meidän tapahtumatalo

Yhden pysäkin tapahtumatalo tarjoaa asiakkailleen kaiken yritystapahtumien järjestämisestä aina messurakentamiseen sekä ravintolapalveluihin.

tampereen messut -konserni

Finland Events -tapahtumayksikkö on osa Tampereen Messut Oy:tä.Tampereen Messut Oy on Suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti­- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia Tampereen Messu­- ja Urheilukeskuksessa.Tampereen Messut ­-konserniin kuuluvat Finland Events sekä tytäryhtiöt Finland Restaurants Oy ja Expotec Oy.

Finland Events

Tapahtumatoimistomme Finland Events on erikoistunut erikokoisiin yritystapahtumiin sekä yksityis- ja asiakastilaisuuksiin. Ammattitaitoisen tapahtumatoimiston avulla pääset tapahtuman järjestämisessä vähemmällä vaivalla ja pienemmillä stressikertoimilla. Järjestämme kaikki tapahtumat kustannustehokkaasti ja räätälöidysti, asiakkaan toiveita ja ajatuksia kuunnellen. Voimme tehdä yhdessä mitä vain messuista ja juhlista elämyksiin ja konsertteihin.

Expotec Oy

Messurakentajamme Expotec tarjoaa osaston kalusteiden ja rakenteiden vuokraamisen lisäksi
yrityksesi näköisen messuosaston suunnittelun ja toteutuksen. Saat myös kaikki messuosastoon liittyvät palvelut: osaston suunnittelun, kalusteiden ja rakenteiden mahdollisen räätälöinnin, tarrat, banderollit ja suurkuvatulosteet sekä osaston pystyttämisen ja purkamisen.

Finnresta

Finland Restaurants Oy eli tuttavallisemmin Finnresta vastaa ravintolatoiminnasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Finnresta hoitaa tapahtumajärjestäjien ravintolapalvelut vankkumattomalla ammattitaidolla pienestä yritystilaisuudesta suureen megaluokan tapahtumaan. Finnresta vastaa tapahtuma-aikaisista ravintoloista ja kahviloista ja hoitaa messuosastoille juoma- ja ruokatarjoilut.

Tampereen Messut Oy

Tampereen Messut on järjestänyt messuja ja erilaisia tapahtumia jo yli 50 vuotta. Olemme tunnettuja laadukkaista eri alojen ammattimessuista sekä mielenkiintoisista ja kohdennetuista kuluttajamessuista. Vuosittaisia valtakunnallisia alan ykköstapahtumia ovat mm. Alihankinta-messut, Suomen Kädentaidot-messut ja Hevoset-messut.