Ketä me ollaan?

Projektiin sitoudutaan koko sielulla – asioiden ollessa kesken hommat hoidetaan kellonajasta ja päivästä riippumatta.
Asiat tehdään kustannustehokkaasti aina asiakkaan eduksi.
P
ieni budjetti tai tiukka aikataulu ei ole meille ongelma vaan haaste.
Uskomme, että asiat joko onnistuu tai niistä tulee hyviä juttuja.

 


Marco Äijälä – pitsapohjien ja tapahtumien monitoimimies

Päiväsaikaan toimin tapahtumaliiketoiminnan johtajana Tampereen Messut -konsernissa ja pyöritän tapahtumayksikkö Finland Eventsiä. Arkipäivääni kuuluu kaikki ideariihistä asiakastapaamisiin. Tarvittaessa ajan vaikka trukkia.

Mitäs muuta?

Musiikin myötä olen tahkonnut tapahtumia jo 90-luvulla. Tätä seurasi ura ammattimuusikkona sekä 20 vuotta kestänyt tapahtuma-alan yrittäjätaival. Vuosien varrelta kokemusta on kertynyt reippaasti yli 2 000 tilaisuuden verran.

Entäs vapaa-aika?

Musiikki on jäänyt kuunteluasteelle ja sen on korvannut golf, keilailu ja kokkaaminen. Golfia pelaan vuoden aikana aina kun pystyn, keskimäärin 70-80 kierrosta, eli paljon. Muuten minut löytää keittiöstä tai grillin ääreltä, vaikkapa nostattamasta napolilaista pizzaa 48 tuntia.

Marco Äijälä
liiketoimintajohtaja

050 072 2458

Lähetä sähköpostia


Minna Sinisalo – tapahtumien ja kriisinhallinnan moniottelija

Vastaan tapahtumien tuotannosta Finland Eventsissä. Vastuullani on projektin kokonaisvaltainen eteneminen aina budjetista aikataulutukseen – suoraan sanottuna: olen se tyyppi, kenelle rimpautat kriisin puskiessa päälle.

Mitäs muuta?

Kirjava työhistoriani on viimeiset 15 vuotta pyörinyt enemmän tai vähemmän tapahtumien ympärillä. Muutaman kerran olen yrittänyt erkaantua alalta, mutta imu on niin vahva, että olen aina palannut sylttytehtaalle.

Entäs vapaa-aika?

Kolmen lapsen äitinä harrastuksiin on kuulunut jo yli 20 vuotta ruuanlaitto ja pyykinpesu. Nyt kun lapset ovat isoja, on aikaa myös sille todelliselle rakkaudelle, eli musiikille. Vuosien varrella minut on löydetty myös teatterin lavalta, nykyäänkin todennäköisemmin tavalla tai toisella mikrofonin varresta.

Minna Sinisalo
tuottaja

050 571 5904

Lähetä sähköpostia


Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä!

  • Kerro hieman tarkemmin minkälaista tapahtuma suunnittelet. Onko kyseessä yritystilaisuus, live-stream, konsertti vai jotain aivan muuta?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf, xls, doc, xlsx, docx, ppt, pptx.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.