Ketä me ollaan?

Projektiin sitoudutaan koko sielulla – asioiden ollessa kesken hommat hoidetaan kellonajasta ja päivästä riippumatta.
Asiat tehdään kustannustehokkaasti aina asiakkaan eduksi.
P
ieni budjetti tai tiukka aikataulu ei ole meille ongelma vaan haaste.
Uskomme, että asiat joko onnistuu tai niistä tulee hyviä juttuja.

 


Marco Äijälä – pitsapohjien ja tapahtumien monitoimimies

Päiväsaikaan toimin tapahtumaliiketoiminnan johtajana Tampereen Messut -konsernissa ja pyöritän tapahtumayksikkö Finland Eventsiä. Arkipäivääni kuuluu kaikki ideariihistä asiakastapaamisiin. Tarvittaessa ajan vaikka trukkia.

Mitäs muuta?

Musiikin myötä olen tahkonnut tapahtumia jo 90-luvulla. Tätä seurasi ura ammattimuusikkona sekä 20 vuotta kestänyt tapahtuma-alan yrittäjätaival. Vuosien varrelta kokemusta on kertynyt reippaasti yli 2 000 tilaisuuden verran.

Entäs vapaa-aika?

Musiikki on jäänyt kuunteluasteelle ja sen on korvannut golf, keilailu ja kokkaaminen. Golfia pelaan vuoden aikana aina kun pystyn, keskimäärin 70-80 kierrosta, eli paljon. Muuten minut löytää keittiöstä tai grillin ääreltä, vaikkapa nostattamasta napolilaista pizzaa 48 tuntia.

Marco Äijälä
tapahtumapäällikkö

050 072 2458

Lähetä sähköpostia


Minna Sinisalo – tapahtumien ja kriisinhallinnan moniottelija

Vastaan tapahtumien tuotannosta Finland Eventsissä. Vastuullani on projektin kokonaisvaltainen eteneminen aina budjetista aikataulutukseen – suoraan sanottuna: olen se tyyppi, kenelle rimpautat kriisin puskiessa päälle.

Mitäs muuta?

Kirjava työhistoriani on viimeiset 15 vuotta pyörinyt enemmän tai vähemmän tapahtumien ympärillä. Muutaman kerran olen yrittänyt erkaantua alalta, mutta imu on niin vahva, että olen aina palannut sylttytehtaalle.

Entäs vapaa-aika?

Kolmen lapsen äitinä harrastuksiin on kuulunut jo yli 20 vuotta ruuanlaitto ja pyykinpesu. Nyt kun lapset ovat isoja, on aikaa myös sille todelliselle rakkaudelle, eli musiikille. Vuosien varrella minut on löydetty myös teatterin lavalta, nykyäänkin todennäköisemmin tavalla tai toisella mikrofonin varresta.

Minna Sinisalo
tuottaja

050 571 5904

Lähetä sähköpostia


Tiia Välkki

Toimin tapahtumatuottajana Finland Eventsillä. Olen hypännyt jännittävän uuteen maailmaan tapahtumatuottajana ja tuon tuoreita näkökulmia ja innovatiivisia ideoita jokaiseen toteuttamaani projektiin. Varmistaen, että jokainen yksityiskohta on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti.

Mitäs muuta?
Minulta löytyy yli 15 vuoden kokemus tv:n, mainosten ja ravintola-alan dynaamisista alueista. Omistautuneena äitinä ja innokkaana tutkimusmatkailijana perheelläni ja minulla on tapana lähteä inspiroitumaan sekä lähelle että kauas. Nautimme uppoutumisesta erilaisiin tapahtumiin ja kokemuksiin ja vaalimme matkan varrella syntyneitä muistoja.
Entäs vapaa-aika?
Ammatillisen kentän lisäksi intohimoni ulottuu monenlaiseen liikuntaan. Olipa kyseessä sitten tasapainottelu suppilaudalla, nopea reagointi padelissa, vauhdin huuma lumilautailessa,rauhallinen golfkierros tai rytmikäs juokseminen,
uppoudun tekemiseeni täysillä ja nautin hetkestä.

Tiia Välkki
Tapahtumatuottaja
0401948996

Lähetä sähköpostia


Mariette Kaipiainen – tapahtumamaailman uusi pippurinen tulokas!

Toimin tapahtumatuottajana Finland Eventsillä. Olen alalla uusi tulokas valmiina monenlaisiin tuotannollisiin haasteisiin – rakastan onnistua ja ottaa vastuuta itselleni sekä
tutustua uusiin ihmisiin!

Mitäs muuta?
Oman harrastukseni myötä sain järjestää tapahtumia, jotka osoittautuivat minun vahvuusalueikseni ja näin päädyin hakemaan alan koulutusta sekä sen myötä ammattilaiseksi. Alanvalinta on saanut vahvistusta jokaisen tapahtuman sekä palautteen myötä ja odotan innolla mitä oppeja vuodet tuovat mukana.

Entäs vapaa-aika?
Harrastuksiini on kuulunut aina liikunta ja kulttuuri sekä sen tuoma ilo.
Tällä hetkellä nautin kilpaurheilun sijasta luonnossa ja tapahtumissa käymisestä
sekä salilla painojen heiluttelusta. Myös olen innostunut padelista ja minut näkeekin joka viikko Padel halleilla.
Perhe ja ystävät ovat minulle äärimmäisen tärkeitä siksi olenkin pyhittänyt heille paljon vapaa-aikaani tuoden heille ikimuistoisia tapahtumaelämyksiä.

 

Mariette Kaipiainen
tapahtumatuottaja
040 195 2515
Lähetä sähköpostia


Sasa Metz – Tapahtuma-alan hiomaton timantti

Toimin Finland Eventsillä tapahtumatuottajana. Työpäivien aikana pääsen kasaamaan kokonaisuuksia useiden eri tahojen kanssa, mistä nautinkin suuresti. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja kasvattaa tieto-taitoani, mikä onnistuu juuri parhaiten työskentelemällä alan ammattilaisten seurassa.

Mitäs muuta?
Vaikka yritystapahtumien pariin olen tullut vasta hiljattain, löytyy työhistoriastani laajasti kokemusta   kuluttajatapahtumapuolelta. Olen aloittanut tapahtumataivaltani rakennus- ja promootiotöistä, mistä olen   edennyt  kiemurtelevia polkuja pitkin vastaamaan mm. tuotejakelu- ja kauppakeskuskiertueista sekä yksittäisistä   isommista kokonaisuuksista.

Entäs vapaa-aika?
Viihdyn isojen ihmismassojen keskellä erilaisissa tapahtumissa sekä erityisesti kesäisin festareilla. Tosin rakastan myös rauhaa ja hiljaisuutta, joten minut voi löytää ympäri vuoden keskeltä metsää ulkoilemassa
tai lähijärvestä pulikoimassa. Kotona(kin) pitelen useita lankoja käsissäni, sillä olen hurahtanut neulontaan.

 

 

Sasa Metz
tapahtumatuottaja
040 619 5216

Lähetä sähköpostia


 

 

 

 

 

Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä!

  • Kerro hieman tarkemmin minkälaista tapahtuma suunnittelet. Onko kyseessä yritystilaisuus, live-stream, konsertti vai jotain aivan muuta?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, xls, doc, xlsx, docx, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 10 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Yhteystiedot