Yritys- ja yksityistapahtumat

Finland Events toteuttaa kaikenlaiset yritys- ja yksityistapahtumat, seminaarit, yritysjuhlat, messut, lanseeraukset, tyhypäivät, gaalat, keikat, konsertit ja pikkujoulut koko Suomen alueella. Paikallinen toimitilamme on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus.

tapahtumiesi tekijä

Palavereista parrasvaloihin

Vahvin osaamisemme on yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Tiukka aikataulu tai rajallinen budjetti ovat haasteita joihin pyritään aina löytämään ratkaisu. Tapahtuma-arsenaalistamme löytyy toteutuksia jokaisessa kokoluokassa – alle 100 hengen tilaisuuksista suuriin vuosijuhliin. Olemme tehneet paljon tapahtumia asiakkaiden tiloissa sekä muissa tapahtumavenuissa ympäri Suomen omien toimitilojen lisäksi.

Yksityistilaisuudet

Olemme erikoistuneet näyttäviin ja yksilöllisiin yksityistapahtumiin, joissa ohjelma, tarjoilut ja tapahtumatila muodostavat unohtumattoman kokonaisuuden. Tällaiset tapahtumat ovat erinomainen tapa tuoda arvokkaan juhlan tuntua ja vaihtelua keskelle arkea.

Yritystilaisuudet

Tiimillämme on vahvat verkostot ja pitkä kokemus erilaisten yritystapahtumien järjestämisestä. Osaamme huomioida kaiken, mitä näyttävään tapahtumaan vaaditaan: tarjoilut, somisteet, ohjelman ja pienetkin käytännön asiat, kuten tilan siistimisen ja eteispalvelun.


Tapahtumia koossa kuin koossa

Vuosien varrella olemme toteuttaneet tapahtumia laidasta laitaan, kaikissa kokoluokissa – vain taivas on ollut rajana. Kaikista projekteistamme vastaa pitkän linjan tuotantotiimi.

Hoidamme kaiken ideoinnista toteutukseen, joko asiakkaan kanssa yhdessä tai avaimet käteen -tyylillä.Tutustu referenssipankkiimme jo nyt.

Referenssit


Jäikö kysyttävää? Laita meille viestiä!

  • Kerro hieman tarkemmin minkälaista tapahtuma suunnittelet. Onko kyseessä yritystilaisuus, live-stream, konsertti vai jotain aivan muuta?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, xls, doc, xlsx, docx, ppt, pptx, Max. tiedoston koko: 10 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Yhteystiedot