Referenssit

Millog-päivä 2018

“Pitkäaikainen yhteistyö Finlands Eventsin kanssa perustuu luottamukseen. Suunnittelu- ja valmisteluvaihe on hedelmällisintä ammattilaisten kanssa yhdessä toteuttaen. Voidessamme luottaa siihen, että tila- ja käytännön järjestelyt ovat mietittyjä ja toimivia, voimme itse keskittyä tapahtuman sisällön valmisteluun.
Yhdessä pystymme luomaan henkilöstölle kerta toisensa jälkeen unohtumattoman elämyksen.”

Maria Takalo, viestintäpäällikkö, Millog Oy

Katso kuvia tapahtumasta

Vincit

”Vincit juhli pikkujouluja 300 hengen voimin Tampereen Torni hotellilla 8.12.2017. Juhlien järjestely tehtiin tiiviissä yhteistyössä Finland Eventsin kanssa ja voin lämpimästi suositella heitä tapahtumaorganisaattoriksi muillekin.”
Mikko Kuitunen, Vincitin perustaja ja maskotti

Katso kuvia tapahtumasta

sta

Tampereen Messut Oy:n 50-vuotisjuhlat 23.8.2017.

Katso kuvia tapahtumasta

TNKK

“Järjestimme JCI European Conferencen päätösgaalan 1800 henkilölle Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 18.6.2016. Tilaisuutemme suunnittelu- ja valmisteluvaihe sujui Finland Eventsin kanssa erinomaisesti. Tilat, järjestelyt ja ravintolatoiminta toimivat moitteetta. Iltamme oli elämys. Suosittelemme lämmöllä.”

Heikki Ihanamäki, Event Manager, COC Events, JCI European Conference 2016 Tampere

Katso kuvia tapahtumasta

SOOLin

“Järjestimme Tähti Areenalla SOOLin Talvipäivien 2018 iltabileet. Talvipäivät ovat Suomen suurin yksittäisen alan monipäiväinen opiskelijatapahtuma, ja TähtiAreenan iltabileissäkin osallistujia oli yli 2100.
Tilajärjestelyt ja yhteistyö Finland Eventsin kanssa oli vertaansa vailla. Oli ilo huomata, kuinka aitojen ammattilaisten kanssa työskentely toi valtavasti lisäarvoa opiskelijavoimin toteutetulle tapahtumalle. Vahva suositus!”
Tuomas Kauppinen & Kristian Lindell, SOOLin Talvipäivien 2018 iltabileiden pääjärjestäjät

Pihlajalinna

”Järjestimme Pihlajalinnan 15-vuotisjuhlat henkilökunnallemme Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla lauantaina 11.2.2017. Vaikka paikalla oli 1800 henkeä, sekä tila että järjestelyt toimivat erinomaisesti ja juhlien tunnelma oli katossa alusta loppuun. Finland Eventsin kanssa oli ilo tehdä työtä.”

Aarne Aktan, toimitusjohtaja, Pihlajalinna-konserni

Katso kuvia tapahtumasta

Tampereen Messut - Tampere Trade Fairs
Tapahtumatoimisto Finland Events
Tapahtumatoimisto Finland Events