Leikkimielistä kisailua

Kyteekö porukassanne kilpailuvietti?

Leikkimieliset tiimikisat vahvistavat loistavasti yhteishenkeä, ja ne sopivat isommallekin porukalle.

PÄRJÄÄJÄT TAMPERE!

Todellinen jännitysnäytelmä tiimikisailuksi!

Rennossa tiimikisassa voi samanaikaisesti kisailla jopa 64 viiden hengen tiimiä. Kaikki kahdeksan tehtävää vaativat erilaista yhteistoimintaa, joten jokaisen tiimin jäsenen osuus on suorituksessa arvokas. Lajit ovat leikkimielisiä. Lajeissa ei pärjää ainoastaan nopein ja voimakkain.

Kaikki lajit ovat helposti omaksuttavia, kilpailullista jännitystä sisältäviä ja sopivat lähestulkoon kaikille. Kilpailijoilla on takuulla hauskaa yhdessä! Kaikki joukkueet kiertävät kaikki pisteet, jonka jälkeen 2-3 parasta joukkuetta selviytyy yleisölajina suoritettavaan finaaliin. Finaalin jälkeen paras joukkue palkitaan. Pienet palkinnot sisältyvät aktiviteetin hintaan.

Ohjelman kesto on n. 1,5h

Ohjelman hinta 750 €/20 hlö, lisähenkilöt 25 € (alv 0%)

TARKKUUSKISAT- NE SIISTEIMMÄT TIIMIKISAT

Rauhalliset ja tyylikkäät, mutta kuitenkin kilpailuhenkiset tarkkuuslajeihin perustuvat tiimikisat. Näihin kisoihin voi osallistua vaikka puku päällä! Laser Skeet – laserhaulikkoammuntaa lentäviin kiekkoihin. Automaattinen pisteytys tulostaululle. Viisi ampujaa voi ampua samaa kiekkoa samaan aikaan. Järjestelmä tunnistaa kunkin osumat. Crown Darts – brittiläistä jättitikanheittoa lattia maalitauluihin. Minifrisbee – tarkkuusheittoa maassa olevalle maalialueelle. Jousiammunta – klassista jousiammuntaa jousilla ja nuolilla. Fun Golf – tarrapallogolfia tarkkuuslyöntipelinä suuriin tarranauhamaalitauluihin.

Ohjelman kesto n.1,5-2h

Ohjelman hinta 500 €/20 hlö, lisähenkilöt 20 € (alv 0%)

 

Tiimikilpailut ovat Finland Events:n omaa tuotantoa ja toteutetaan

väljästi ja säävarmasti messuhallin tiloissa.

Yhteystiedot